Ce personaj din "Sta sa ploua cu chiftele" esti?

Ce personaj din

Esti gata sa afli din acest test de personalitate cu ce personaj te asemeni? Foamea de aventura creste la Cartoon Network! Urmareste serialul nou-nout "Sta sa ploua cu chiftele" de luni pana vineri, de la 18:40! Afla mai multe despre serial aici!Accesari:3049

Ce rezultat ai obtinut? Spune-ne intr-un comentariu!

Comentarii (3)
Intra in cont daca vrei sa lasi un comentariu.

pisirara
20 octombrie 2017, 23:59

Ai terminat testul! Rezultatul tau este: Esti Steve! Steve e un maimutoi obsedat de mancare. Este prietenul si asistentul de laborator al lui Flint Lockwood. Foamea de aventura creste la Cartoon Network! Urmareste serialul nou-nout "Sta sa ploua cu chiftele" de luni pana vineri, de la 18:40!

magdalenasorina12
26 septembrie 2017, 16:48

Esti Steve! Steve e un maimutoi obsedat de mancare. Este prietenul si asistentul de laborator al lui Flint Lockwood. Foamea de aventura creste la Cartoon Network! Urmareste serialul nou-nout "Sta sa ploua cu chiftele" de luni pana vineri, de la 18:40!

angel-dark10
23 septembrie 2017, 19:18

Esti Flint Lockwood! Flint Lockwood creeaza inventii in speranta sincera ca ele vor face din lume un loc mai bun. Foamea de aventura creste la Cartoon Network! Urmareste serialul nou-nout "Sta sa ploua cu chiftele" de luni pana vineri, de la 18:40!

Pagina 1 din 1
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici